Conturi de email @stud.acs.upb.ro

E-mail-urile oficiale pentru studenti din partea UPB. E-mail-ul este de forma user_cs_curs@stud.acs.upb.ro si poate fi accesat de la adresa http://outlook.com/upb.ro. Pentru a se activa, trebuie sa schimbati cel putin o data parola folosind aceasta platforma (sau folosind https://curs.upb.ro/2023/ - mergeți pe contul vostru, Preferences > Change Password). Activarea se va realiza in aproximativ 3-4 ore. E-mail-ul se acceseaza cu aceeasi parola cu cea a site-ului de cursuri.

  • Utilizatorul este adresa de mail, inclusiv ce se află după caracterul @. Deci Ionuț Popescu va avea utilizatorul ionut.popescu@stud.acs.upb.ro.

Urmăriti acest tutorial, care conține printscreen-uri cu pașii necesari pentru forwarding a emailurilor catre adresa personala: How to forward email in Office 365.

Livrarea mailurilor nu este instantanee. Durează câteva minute ca mail-ul trimis la adresa de pe stud.acs.upb.ro să fie forwardat.

uso/resurse/email.txt · Last modified: 2023/10/02 23:02 by andreia.ocanoaia
CC Attribution-Share Alike 3.0 Unported
www.chimeric.de Valid CSS Driven by DokuWiki do yourself a favour and use a real browser - get firefox!! Recent changes RSS feed Valid XHTML 1.0