Differences

This shows you the differences between two versions of the page.

Link to this comparison view

uso:need-to-know [2018/09/24 11:33]
razvan.deaconescu
uso:need-to-know [2019/04/21 19:17] (current)
razvan.deaconescu
Line 3: Line 3:
 ===== De unde încep? ===== ===== De unde încep? =====
  
-  * Urmărește [[TODO|instanța de curs de pe cs.curs.pub.ro]]. +  * Urmărește [[https://​acs.curs.pub.ro|instanța de curs de pe cs.curs.pub.ro]]. 
-    * Dacă nu ești înrolat la [[TODO|instanța de curs de pe cs.curs.pub.ro]],​ te poți înrola individual folosind URL-ul instanței.+    * Dacă nu ești înrolat la [[https://​acs.curs.pub.ro|instanța de curs de pe cs.curs.pub.ro]],​ te poți înrola individual folosind URL-ul instanței.
     * Atunci când ai întrebări legate de curs, laborator sau teme, folosește, te rugăm, forumurile de pe cs.curs.pub.ro. Rolul forumurilor acesta este: să îți răspundă la întrebări și la probleme pe care le ai.     * Atunci când ai întrebări legate de curs, laborator sau teme, folosește, te rugăm, forumurile de pe cs.curs.pub.ro. Rolul forumurilor acesta este: să îți răspundă la întrebări și la probleme pe care le ai.
     * Evită discuții private cu asistenții acolo unde forumurile pot fi ușor folosite. Șansa este foarte mare ca asistentul să nu se poată ocupa pentru că nu intră în atribuțiile sale.     * Evită discuții private cu asistenții acolo unde forumurile pot fi ușor folosite. Șansa este foarte mare ca asistentul să nu se poată ocupa pentru că nu intră în atribuțiile sale.
Line 14: Line 14:
 ===== Resurse ===== ===== Resurse =====
  
-  * [[TODO|Portalul cs.curs.pub.ro]]:​​ Conține link-uri cătree wiki, forumuri pentru discuții și formularul de feedback.+  * [[https://​acs.curs.pub.ro|Portalul cs.curs.pub.ro]]:​​ Conține link-uri cătree wiki, forumuri pentru discuții și formularul de feedback.
   * Pagina de [[:​uso:​anunturi|anunțuri]]   * Pagina de [[:​uso:​anunturi|anunțuri]]
   * [[:​uso:​resurse:​feed|RSS Feed-ul wiki-ul de USO]]   * [[:​uso:​resurse:​feed|RSS Feed-ul wiki-ul de USO]]
Line 33: Line 33:
   <iframe src="​https://​docs.google.com/​spreadsheets/​d/​1QATKT7dZ_ti3l_nUGwST6SNmPhOnq3IM5HK_0qtTHiY/​pubhtml"​ style="​border:​ 0" width="​750"​ height="​700"​ frameborder="​1"​ scrolling="​yes"></​iframe>​   <iframe src="​https://​docs.google.com/​spreadsheets/​d/​1QATKT7dZ_ti3l_nUGwST6SNmPhOnq3IM5HK_0qtTHiY/​pubhtml"​ style="​border:​ 0" width="​750"​ height="​700"​ frameborder="​1"​ scrolling="​yes"></​iframe>​
 </​html>​ </​html>​
- 
uso/need-to-know.txt · Last modified: 2019/04/21 19:17 by razvan.deaconescu
CC Attribution-Share Alike 3.0 Unported
www.chimeric.de Valid CSS Driven by DokuWiki do yourself a favour and use a real browser - get firefox!! Recent changes RSS feed Valid XHTML 1.0