Anunțuri

24 mai 2021: Pentru a îmbunătăți cursul de SO, componentele sale și modul de desfășurare, ne sunt foarte utile opiniile voastre. Pentru aceasta, vă rugăm, să accesați și completați formularul de feedback de pe site-ul curs.upb.ro. Găsiți linkul numit “Feedback” în pagina principală a cursului pentru fiecare serie pe Moodle (3CA, 3CB, 3CC). Trebuie să fiți autentificați și înrolați în cadrul cursului.

Formularul este anonim și este activ în perioada 24 mai - 4 iunie 2021. Rezultatele vor fi vizibile în cadrul echipei cursului doar după încheierea sesiunii.

Vă invităm să evaluați activitatea echipei de SO și să precizați punctele tari și punctele slabe și sugestiile voastre de îmbunătățire a disciplinei. Feedback-ul vostru este foarte important pentru noi să creștem calitatea materiei în anii următori și să îmbunătățim disciplinele pe care le veți face în continuare.

Ne interesează în special:

  • Ce nu v-a plăcut și ce credeți că nu a mers bine?
  • De ce nu v-a plăcut și de ce credeți că nu a mers bine?
  • Ce ar trebuie să facem ca lucrurile să fie plăcute și să meargă bine?

Vă mulțumim!

27 aprilie 2021: Așa cum este precizat și în planificare, în perioada Paștelui / 1 mai, vom avea următorul program la SO:

  • Cursul de la seria 3CC de miercuri, 28 aprilie 2021, 18:00-20:00 nu se ține.
  • Cursurile din perioada luni, 3 mai 2021 - vineri, 7 mai 2021 nu se țin.
  • Laboratoarele din perioada joi, 29 aprilie 2021 - miercuri, 5 mai 2021 nu se țin.

Mini-vacanță plăcută și sărbători fericite!

28 februarie 2021: Bine ați venit în noul semestru la cursul de Sisteme de Operare! Cursurile și laboratoarele se vor ține online tot semestrul, pe Microsoft Teams. Cursurile încep de mâine, 1 martie 2021, iar laboratoarele încep de joi, 4 martie 2021. 

Pentru început, vă rugăm să parcurgeți cu atenție pagina de OCW a echipei de SO. Acolo găsiți toate resursele (cursuri, laboratoare, mașini virtuale), catalogul, regulile de notare.

Pe parcursul semestrului vom posta anunțuri pe Moodle, pagina de OCW a echipei de SO, Microsoft Teams și pe Facebook. Stay tuned!

so/meta/anunturi.txt · Last modified: 2021/05/24 11:22 by razvan.deaconescu
CC Attribution-Share Alike 3.0 Unported
www.chimeric.de Valid CSS Driven by DokuWiki do yourself a favour and use a real browser - get firefox!! Recent changes RSS feed Valid XHTML 1.0