Differences

This shows you the differences between two versions of the page.

Link to this comparison view

so:meta:anunturi [2020/05/23 19:27]
dragos_florin.costea
so:meta:anunturi [2020/05/29 19:18] (current)
dragos_florin.costea
Line 1: Line 1:
 ====== Anunțuri ====== ====== Anunțuri ======
  
-** 23 mai 2020**:  +**29 mai 2020**:  
-Găsiți în acest link[1repartizarea pentru ​examenul oral de SO.+Vă rugăm să ne acordați 5 minute prin a completa ​[[https://​acs.curs.pub.ro/​2019/​mod/​feedback/​view.php?​id=25008|formularul de feedback pe Moodle]] despre ​examenul oral de SO
 +  
 +Aveți ocazia să ne spuneți părerile voastre despre corectitudinea evaluării, dificultatea întrebărilor și să vă revărsați frustrările,​ în cazul în care există. Formularul de feedback este deschis până duminică, 31 mai, 23:55. Formularul este, bineînțeles,​ anonim.
  
-Reamintim faptul că fiecare dintre studenți va fi evaluat ​la fel, indiferent ​de seria din care acesta face parteși de aproximativ aceleași echipe ​de evaluatori. Nu va conta cu cine a făcut fiecare cursul sau laboratorul. +**29 mai 2020**: Găsiți în [[:​so:​meta:​catalog|catalog]] notele finale ​la SO. Dacă sunt orice fel de probleme cu notelevă rugăm să trimitețpână cel târziu **luni, 1 iunie 2020, ora 20:00**, un e-mail **privat** cu subiectul ''​[SO] Examen - NUME Prenume, grupă''​ (de exemplu ''​[SO] Examen - POPESCU Ana - 334CB''​) astfel: 
 +  * studenții de la 3CA: lui Alexandru Radovici 
 +  * studenții de la 3CB: lui Mihai Carabaș 
 +  * studenții ​de la 3CC și Alții: lui Răzvan Deaconescu
  
-Dacă nu vă aflațpe repartizare[1]vă rog trimitețun email tre Dragoș[2] ​cu subiectul[Examen][Repartizare] NUME Prenume ​Înscriereex. [Examen][Repartizare] POPESCU Ana ​Înscriere.+**26 mai 2020**: Modul în care se va desfăşura examenul de mâine şîn următoarele două zile este în felul următor: 
 +Fiecare student va intra în meeting-ul/​call-ul asociat echipei din care face partecu 1-2 minute înainte de ora specificată din [[https://​docs.google.com/​spreadsheets/​d/​e/​2PACX-1vQ7_N7SENbwgknYsyscN7Fug4ZuSC5q3ULiYLDly5hLXxeKkXIb4PpLrcJjnF7wceqAkTmVSthy1dfF/​pubhtml|repartizare]]. 
 +Observaţi că în lista asociată de canale de pe Microsoft Teams, există 12 noi canale ​cu numele: Examen - Echipa Xexemplu: ​Examen - Echipa 1.
  
-Dacă aveți motive întemeiate pentru care nu puteți ajunge în intervalul în care ați fost repartizațitrimiteți un email către Dragoș[2] după formatul: [Examen][Repartizare] NUME Prenume - Schimbare interval, cu intervalele orare în care suntețdisponibili precum șmotivul asociat. Intervalele orare în care examenul ​de SO va avea loc se găsesc aici [3]. +Evaluatorii din fiecare echipă vor porni un meeting/​call de la 8:50pe fiecare canal. Voi (studenţii),​ va trebui să vă asiguraţi că sunteţ"​intraţi" ​în meeting/​call cu 1-2 minute înainte ​de intervalul vostru alocat. La începutul examenului/​intervalului alocat, ​va trebui să aveţi la îndemână un act de identiate şi camera video disponibilă pentru a vă valida identitateaPentru a asigura o decurgere bună a examenului pe toată durata celor 4-5 ore, vă rugăm să fiţi punctuali. Să vă asiguraţcă aţi parcurs şi [[https://​docs.google.com/​document/​d/​e/​2PACX-1vRlcVhbiPUIZ2bGS2k4VJDdBTlXyxQbU166hL-_XKlnhKh0m3VpSQVNJiFYwH-QCF5CPUz00nnmXLUI/​pub | Ghidul Studentului]] în prealabil.
-Precizăm că motivul: "am făcut cursul la seria CC deșsunt înscris la seria CB" nu este unul întemeiat, deoarece nu influențează modul de notare.+
  
-Succes la examen! +Exemplu de desfăşurare:​ 
-Dragoș+Ana are examenul la ora 9:45 şi a fost repartizată în Echipa 3.
  
 +  * 9:43 - Ana intră în meeting-ul/​call-ul de pe canalul Examen - Echipa 3.
 +  * 9:44 - Ana se asigură că are microfonul oprit, camera video pornită şi un act de identitate la îndemână.
 +  * 9:45 - Evaluatorii îî vor cere Anei să arate actul de identitate ca să-şi confirme identitatea. Ana poate să-şi pornească microfonul.
 +  * 9:46 - Ana dă examen.
 +  * 9:58 - Ana află nota la examen.
  
 +**25 mai 2020**:
 +[[https://​docs.google.com/​spreadsheets/​d/​e/​2PACX-1vQ7_N7SENbwgknYsyscN7Fug4ZuSC5q3ULiYLDly5hLXxeKkXIb4PpLrcJjnF7wceqAkTmVSthy1dfF/​pubhtml|Repartizarea]] de acum este în forma finală. În pregătirea examenului, asigurați-vă că ați parcurs și [[https://​docs.google.com/​document/​d/​e/​2PACX-1vRlcVhbiPUIZ2bGS2k4VJDdBTlXyxQbU166hL-_XKlnhKh0m3VpSQVNJiFYwH-QCF5CPUz00nnmXLUI/​pub | Ghidul Studentului]]. Vom reveni și cu alte informații în zilele următoare.
  
-[1] https://​docs.google.com/​spreadsheets/​d/​e/​2PACX-1vQ7_N7SENbwgknYsyscN7Fug4ZuSC5q3ULiYLDly5hLXxeKkXIb4PpLrcJjnF7wceqAkTmVSthy1dfF/​pubhtml+**24 mai 2020**: 
 +Pentru a acomoda cererile de schimbare de interval pe care le-am primit în ultimele 24 de ore, am modificat [[https://​docs.google.com/​spreadsheets/​d/​e/​2PACX-1vQ7_N7SENbwgknYsyscN7Fug4ZuSC5q3ULiYLDly5hLXxeKkXIb4PpLrcJjnF7wceqAkTmVSthy1dfF/​pubhtml|repartizarea]].
  
-[2] mailto:dragosflorincostea@gmail.com Dragoș+Vă rog să vă uitați din nou pe [[https://docs.google.com/​spreadsheets/​d/​e/​2PACX-1vQ7_N7SENbwgknYsyscN7Fug4ZuSC5q3ULiYLDly5hLXxeKkXIb4PpLrcJjnF7wceqAkTmVSthy1dfF/​pubhtml|repartizare]],​ deoarece intervalul de examen a fost modificat inclusiv pentru o parte dintre voi care nu au trimis email. 
 +În general, am încercat ca orice modificare de interval să fie cu maxim 30 de minute mai târziu față de repartizarea inițială. ​
  
-[3] https://​ocw.cs.pub.ro/​courses/​so/​meta/​examen 
  
 +Dacă există și alte cereri de schimbare de interval, vă rog să le trimiteți către [[dragosflorincostea@gmail.com | Dragoș Costea]] până astăzi, 24 Mai 2020, 23:55, cu formatul **[Examen][Repartizare] NUME Prenume - Schimbare interval**.
 +
 +** 23 mai 2020**: ​
 +Găsiți [[https://​docs.google.com/​spreadsheets/​d/​e/​2PACX-1vQ7_N7SENbwgknYsyscN7Fug4ZuSC5q3ULiYLDly5hLXxeKkXIb4PpLrcJjnF7wceqAkTmVSthy1dfF/​pubhtml|aici]] repartizarea pentru examenul oral de SO.
 +
 +Reamintim faptul că fiecare dintre studenți va fi evaluat la fel, indiferent de seria din care acesta face parte, și de aproximativ aceleași echipe de evaluatori. Nu va conta cu cine a făcut fiecare cursul sau laboratorul. 
 +
 +Dacă nu vă aflați pe [[https://​docs.google.com/​spreadsheets/​d/​e/​2PACX-1vQ7_N7SENbwgknYsyscN7Fug4ZuSC5q3ULiYLDly5hLXxeKkXIb4PpLrcJjnF7wceqAkTmVSthy1dfF/​pubhtml|repartizare]],​ trimiteți un email către [[dragosflorincostea@gmail.com | Dragoș Costea]] cu subiectul: **[Examen][Repartizare] NUME Prenume - Înscriere**,​ ex. [Examen][Repartizare] POPESCU Ana - Înscriere.
 +
 +Dacă aveți motive întemeiate pentru care nu puteți ajunge în intervalul în care ați fost repartizați,​ trimiteți un email către [[dragosflorincostea@gmail.com | Dragoș Costea]] după formatul: **[Examen][Repartizare] NUME Prenume - Schimbare interval**, cu intervalele orare în care sunteți disponibili precum și motivul asociat. Intervalele orare în care examenul de SO va avea loc se găsesc [[https://​ocw.cs.pub.ro/​courses/​so/​meta/​examen|aici]].
 +
 +Precizăm că motivul: "am făcut cursul la seria CC deși sunt înscris la seria CB" nu este unul întemeiat, deoarece nu influențează modul de notare.
  
 **22 mai 2020**: Am publicat pe [[:​so:​meta:​examen:​2019-2020#​examen_final|pagina de wiki aferentă]] un ghid pentru studenți al examenului de SO și lista de întrebări de la care vom porni discuția pe parcursul examenului. **22 mai 2020**: Am publicat pe [[:​so:​meta:​examen:​2019-2020#​examen_final|pagina de wiki aferentă]] un ghid pentru studenți al examenului de SO și lista de întrebări de la care vom porni discuția pe parcursul examenului.
Line 36: Line 62:
 Echipa de SO va organiza o sesiune de simulare cu 8 studenți, sâmbătă, 23 mai 2020, unde ceilalți studenți vor putea participa ca public. Echipa de SO va organiza o sesiune de simulare cu 8 studenți, sâmbătă, 23 mai 2020, unde ceilalți studenți vor putea participa ca public.
  
-Precizăm că va trebui să aveți la dispoziție,​ în timpul examenului, o cameră video pentru a vă confirma identitatea,​ împreună cu un act de identitate. Dacă există situații obiective în care nu veți avea o cameră video în timpul examenului, trimiteți un e-mail către Dragoș (dragosflorincostea@gmail.com) cu subiectul: [SO][Examen] Cameră video: Prenume NUME, grupă, de exemplu [SO][Examen] Cameră video: Ana POPESCU, 332CB.+Precizăm că va trebui să aveți la dispoziție,​ în timpul examenului, o cameră video pentru a vă confirma identitatea,​ împreună cu un act de identitate. Dacă există situații obiective în care nu veți avea o cameră video în timpul examenului, trimiteți un e-mail către Dragoș (dragosflorincostea@gmail.com) cu subiectul: ​**[SO][Examen] Cameră video: Prenume NUME, grupă**, de exemplu [SO][Examen] Cameră video: Ana POPESCU, 332CB.
  
 Informații adiționale puteți găsi în paginile wiki: [[https://​ocw.cs.pub.ro/​courses/​so/​meta/​examen|examen]] şi [[ https://​ocw.cs.pub.ro/​courses/​so/​meta/​notare#​examen_4_puncte|notare]],​ asociate examenului. Informații adiționale puteți găsi în paginile wiki: [[https://​ocw.cs.pub.ro/​courses/​so/​meta/​examen|examen]] şi [[ https://​ocw.cs.pub.ro/​courses/​so/​meta/​notare#​examen_4_puncte|notare]],​ asociate examenului.
so/meta/anunturi.1590251274.txt.gz · Last modified: 2020/05/23 19:27 by dragos_florin.costea
CC Attribution-Share Alike 3.0 Unported
www.chimeric.de Valid CSS Driven by DokuWiki do yourself a favour and use a real browser - get firefox!! Recent changes RSS feed Valid XHTML 1.0