This is an old revision of the document!
CO2 Sensor
Acest proiect utilizează un senzor de CO2 pentru a măsura nivelul de dioxid de carbon dintr-un mediu și afișează aceste valori pe un ecran LCD de 2 linii și 16 caractere. De asemenea, proiectul include și un semnal acustic și o lumină LED care se declanșează când nivelul de CO2 depășește un anumit prag. De asemenea, sunt create două caractere personalizate, o față zâmbitoare și o față tristă, pentru a indica starea mediului. Ecranul LCD funcționează cu ajutorul protocolului I2C.
Acest proiect utilizează un senzor CO2 pentru a măsura nivelul de dioxid de carbon dintr-un mediu și afișează aceste valori pe un ecran LCD de 2 linii și 16 caractere. Scopul proiectului este de a monitoriza calitatea aerului dintr-o cameră și de a indica utilizatorului nivelul de CO2, care poate fi un indicator al poluării sau al ventilației insuficiente. Ideea de la care a pornit proiectul a fost aceea de a construi un dispozitiv simplu și ieftin pentru a ajuta la monitorizarea și îmbunătățirea calității aerului într-o cameră. Acest proiect poate fi util pentru cei care doresc să îmbunătățească calitatea aerului dintr-o cameră și pentru cei interesați de tehnologie și programare.
Hardware Design
Aici puneţi tot ce ţine de hardware design:
listă de piese
-
diagrame de semnal
rezultatele simulării
Software Design
Descrierea codului aplicaţiei (firmware):
mediu de dezvoltare (if any) (e.g. AVR Studio, CodeVisionAVR)
librării şi surse 3rd-party (e.g. Procyon AVRlib)
algoritmi şi structuri pe care plănuiţi să le implementaţi
(etapa 3) surse şi funcţii implementate
Rezultate Obţinute
Care au fost rezultatele obţinute în urma realizării proiectului vostru.
Concluzii
Download
O arhivă (sau mai multe dacă este cazul) cu fişierele obţinute în urma realizării proiectului: surse, scheme, etc. Un fişier README, un ChangeLog, un script de compilare şi copiere automată pe uC crează întotdeauna o impresie bună

.
Fişierele se încarcă pe wiki folosind facilitatea Add Images or other files. Namespace-ul în care se încarcă fişierele este de tipul :pm:prj20??:c? sau :pm:prj20??:c?:nume_student (dacă este cazul). Exemplu: Dumitru Alin, 331CC → :pm:prj2009:cc:dumitru_alin.
Jurnal
Puteți avea și o secțiune de jurnal în care să poată urmări asistentul de proiect progresul proiectului.
Bibliografie/Resurse
Listă cu documente, datasheet-uri, resurse Internet folosite, eventual grupate pe Resurse Software şi Resurse Hardware.
Export to PDF