Camera Foto Instant

Nume: Stanca Robert-Lucian Grupa: 334CC

Introducere

Proiectul reprezintă un aparat foto instant, similar cu o cameră Polaroid, ce captează imagini de la o cameră digitală, le procesează și le imprimează pe hârtie termică.

Pe lângă funcționalitatea de bază, proiectul își propune să fie ușor de utilizat, aspectuos, și să aibă o autonomie cât mai mare.

Descriere generală

Prin apăsarea unui buton lateral, aparatul foto este pornit, iar LED-ul de status se aprinde. Prin apăsarea butonului declanșator, o imagine este captată și apoi imprimată.

Alimentarea aparatului poate fi oprită prin apăsarea din nou a butonului de power. În cazul în care utilizatorul uită camera pornită, aceasta intră în sleep.

Hardware Design

Componente folosite:

  • Clonă Arduino Nano
  • Camera digitală OV7670
  • Imprimantă termică (model generic)
  • Buton power și buton declanșator
  • Carcasă baterii
  • LED status

Software Design

Rezultate Obţinute

Concluzii

Download

source_StancaRpbert334CC.zip

O arhivă (sau mai multe dacă este cazul) cu fişierele obţinute în urma realizării proiectului: surse, scheme, etc. Un fişier README, un ChangeLog, un script de compilare şi copiere automată pe uC crează întotdeauna o impresie bună ;-).

Fişierele se încarcă pe wiki folosind facilitatea Add Images or other files. Namespace-ul în care se încarcă fişierele este de tipul :pm:prj20??:c? sau :pm:prj20??:c?:nume_student (dacă este cazul). Exemplu: Dumitru Alin, 331CC → :pm:prj2009:cc:dumitru_alin.

Jurnal

Bibliografie/Resurse

pm/prj2023/ndrogeanu/camera-instant.txt · Last modified: 2023/05/26 23:52 by robert.stanca1102
CC Attribution-Share Alike 3.0 Unported
www.chimeric.de Valid CSS Driven by DokuWiki do yourself a favour and use a real browser - get firefox!! Recent changes RSS feed Valid XHTML 1.0