This is an old revision of the document!


Automatic cat feeder

Autor: Cărăgui Diana-Nicoleta
Grupa: 332AB

Introducere

Proiectul presupune dezvoltarea unui dispozitiv automat de hrănire a animalelor de companie, mai exact, a pisicilor, care permite utilizatorilor să seteze ora la care doresc să își hrănească pisica, precum și cantitatea de hrană pe care aceasta o poate consuma la fiecare masă.

Scopul principal al proiectului este de a oferi proprietarilor de pisici o soluție convenabilă și eficientă pentru a își hrăni animalele de companie în mod regulat și controlat. Este util în special în cazurile când aceștia nu sunt acasă sau au un program aglomerat.

Ideea a pornit de la observația că mulți proprietari de animale se confruntă cu dificultăți legate de organizarea timpului pentru a hrăni animalele în mod regulat, mai ales în situația unor absențe prelungite.

Consider că proiectul aduce beneficii atât proprietarilor de animale, cât și pisicilor lor. Proprietarii beneficiază de un program flexibil și convenabil pentru hrănirea regulată a animalelor de companie, având posibilitatea de a controla și monitoriza cantitatea de hrană furnizată, putând astfel să îndeplinească nevoile nutritive ale pisicilor lor într-un mod corespunzător. Pisicile beneficiază de un program alimentar stabil și predictibil, contribuind la reducerea stresului și anxietății asociate cu schimbările rutinei alimentare, și primesc o nutriție echilibrată, menținându-și astfel starea de sănătate optimă și calitatea vieții îmbunătățite.

Descriere generală

Diagrama bloc a proiectului:

O schemă bloc cu toate modulele proiectului vostru, atât software cât şi hardware însoţită de o descriere a acestora precum şi a modului în care interacţionează.

Exemplu de schemă bloc: http://www.robs-projects.com/mp3proj/newplayer.html

Hardware Design

Aici puneţi tot ce ţine de hardware design:

Software Design

Descrierea codului aplicaţiei (firmware):

  • mediu de dezvoltare (if any) (e.g. AVR Studio, CodeVisionAVR)
  • librării şi surse 3rd-party (e.g. Procyon AVRlib)
  • algoritmi şi structuri pe care plănuiţi să le implementaţi
  • (etapa 3) surse şi funcţii implementate

Rezultate Obţinute

Care au fost rezultatele obţinute în urma realizării proiectului vostru.

Concluzii

Download

O arhivă (sau mai multe dacă este cazul) cu fişierele obţinute în urma realizării proiectului: surse, scheme, etc. Un fişier README, un ChangeLog, un script de compilare şi copiere automată pe uC crează întotdeauna o impresie bună ;-).

Fişierele se încarcă pe wiki folosind facilitatea Add Images or other files. Namespace-ul în care se încarcă fişierele este de tipul :pm:prj20??:c? sau :pm:prj20??:c?:nume_student (dacă este cazul). Exemplu: Dumitru Alin, 331CC → :pm:prj2009:cc:dumitru_alin.

Jurnal

Puteți avea și o secțiune de jurnal în care să poată urmări asistentul de proiect progresul proiectului.

Bibliografie/Resurse

Listă cu documente, datasheet-uri, resurse Internet folosite, eventual grupate pe Resurse Software şi Resurse Hardware.

Export to PDF

pm/prj2024/mdinica/diana.caragui.1714908656.txt.gz · Last modified: 2024/05/05 14:30 by diana.caragui
CC Attribution-Share Alike 3.0 Unported
www.chimeric.de Valid CSS Driven by DokuWiki do yourself a favour and use a real browser - get firefox!! Recent changes RSS feed Valid XHTML 1.0