This is an old revision of the document!


alexandra.stefan02 EnviroSense Guardian

Introducere

EnviroSense Guardian este un dispozitiv ce combina tehnologiile a mai multor tipuri de senzori de mediu, pentru a oferi date in timp real despre temperatura si umiditatea din interior, chiar in momentul in care intri in locuinta. Este un concept simplu, de folos si de actualitate : proprietarii pot intelege in profunzime calitatea aerului ce ii incojoara zi de zi, cu zero efort . Traind intr-un prezent in care oamenii se confrunta din ce in ce mai des cu probleme cauzate de factorul aerului, primul pas este identificarea constanta a problemei. Mai mult decat atat, aparitia pandemiei a dus la cresterea numarului de oameni care lucreaza de acasa, devenind locul in care isi petrec majoritatea timpului. De aceea, este extrem de important sa ramanem informati in fiecare zi despre conditiile ce ne pot afecta sanatatea, chiar in caminul nostru.
Beneficiul cheie adus de acest gadget este convenienta. Utilizatorul nu trebuie sa verifice manual nivelul de temperatura/umiditate, ci primeste feedback instant. El se pozitioneaza la intrarea in locuinta, astfel afisand informatia, in momentul ce pasesti inauntru, cu ajutorul senzorului ce detecteaza prezenta utlizatorului de la o anumita distanta, ce poate fi aleasa si schimbata oricand.
Devine mult mai usor sa faci ajustariile necesare pentru a-ti aisgura comfortul, atunci cand esti constient de ce te incojoara!

Descriere generală

Hardware Design

Software Design

Descrierea codului aplicaţiei (firmware):

  • mediu de dezvoltare : Arduino Studio
  • librării şi surse 3rd-party : MiniCore Library

Rezultate Obţinute

Care au fost rezultatele obţinute în urma realizării proiectului vostru.

Concluzii

Download

O arhivă (sau mai multe dacă este cazul) cu fişierele obţinute în urma realizării proiectului: surse, scheme, etc. Un fişier README, un ChangeLog, un script de compilare şi copiere automată pe uC crează întotdeauna o impresie bună ;-).

Fişierele se încarcă pe wiki folosind facilitatea *Add Images or other files. Namespace-ul în care se încarcă fişierele este de tipul *:pm:prj20??:c?* sau *:pm:prj20??:c?:nume_student** (dacă este cazul). *Exemplu:* Dumitru Alin, 331CC → *:pm:prj2022:cc:dumitru_alin*.

Jurnal

Puteți avea și o secțiune de jurnal în care să poată urmări asistentul de proiect progresul proiectului.

Bibliografie/Resurse

Listă cu documente, datasheet-uri, resurse Internet folosite, eventual grupate pe *Resurse Software* şi *Resurse Hardware*.

Export to PDF

pm/prj2024/ddosaru/alexandra.stefan02.1715018509.txt.gz · Last modified: 2024/05/06 21:01 by daniel.dosaru
CC Attribution-Share Alike 3.0 Unported
www.chimeric.de Valid CSS Driven by DokuWiki do yourself a favour and use a real browser - get firefox!! Recent changes RSS feed Valid XHTML 1.0