This is an old revision of the document!


Pet Feeder

Barbu Mihaela-Daniela 333CC

Introducere

Proiectul urmareste ca stapanii animalelor de companie sa poate avea mereu grija de acestea cu ajutorul unei hranitori automate. Ideea a plecat de la faptul ca persoanele ce au animalute sunt nevoiti sa plece de acasa, iar cu ajutorul unui automat ce elibereaza mancare la orele selectate de utilizator devine mult mai simplu sa-ti ingrijesti micutul prieten. Utilitatea proiectului este data si de faptul ca pentru sanatatea animalului de comapnie este recomandat ca mancarea sa nu-i fie lasata intr-un bol la care are acces mereu ci sa fie hranit cu o cantitate suficienta la ore fixe, lucru asigurat acest automat.

Aparatul se poate programa prin intermediul unor butoare si afiseaza ora pe eranul LCD, iar mancarea ajunge in vas la ora selectata de stapan.

Descriere generală

Utilizatorul stabileste ora la care doreste sa fie hranit animalul de companie si o selecteaza cu ajutorul celor 2 butoane si a ecranului LCD.Cand se ajunge la ora dorita se elibereaza mancarea alaturi de un sunet ce avertizeaza patrupedul ca este ora mesei. Hranitoare poate detecta atunci cand ramane fara mancare in recipient si alerteze atat prin intermediul unui difuzor cat si a unui mesaj scris pe ecran.

Hardware Design

Aici puneţi tot ce ţine de hardware design:

Software Design

Descrierea codului aplicaţiei (firmware):

  • mediu de dezvoltare (if any) (e.g. AVR Studio, CodeVisionAVR)
  • librării şi surse 3rd-party (e.g. Procyon AVRlib)
  • algoritmi şi structuri pe care plănuiţi să le implementaţi
  • (etapa 3) surse şi funcţii implementate

Rezultate Obţinute

Care au fost rezultatele obţinute în urma realizării proiectului vostru.

Concluzii

Download

O arhivă (sau mai multe dacă este cazul) cu fişierele obţinute în urma realizării proiectului: surse, scheme, etc. Un fişier README, un ChangeLog, un script de compilare şi copiere automată pe uC crează întotdeauna o impresie bună ;-).

Fişierele se încarcă pe wiki folosind facilitatea Add Images or other files. Namespace-ul în care se încarcă fişierele este de tipul :pm:prj20??:c? sau :pm:prj20??:c?:nume_student (dacă este cazul). Exemplu: Dumitru Alin, 331CC → :pm:prj2009:cc:dumitru_alin.

Jurnal

Puteți avea și o secțiune de jurnal în care să poată urmări asistentul de proiect progresul proiectului.

Bibliografie/Resurse

Listă cu documente, datasheet-uri, resurse Internet folosite, eventual grupate pe Resurse Software şi Resurse Hardware.

Export to PDF

pm/prj2024/aungureanu/mihaela.barbu1707.1714900725.txt.gz · Last modified: 2024/05/05 12:18 by mihaela.barbu1707
CC Attribution-Share Alike 3.0 Unported
www.chimeric.de Valid CSS Driven by DokuWiki do yourself a favour and use a real browser - get firefox!! Recent changes RSS feed Valid XHTML 1.0