This is an old revision of the document!
Nume proiect
Introducere
Pentru proiect am ales sa fac un sensor care măsoară curentul consumat de orice aparat electronic, dar FOARTE IMPORTANT, sa consume maximum 5 amperi. Ideea a fost inspirată de necesitatea de a da valorile de curent consumate pentru factura la curent. Plănuiesc să îmbunătățesc design-ul pentru a putea monta aparatul la tabloul meu de siguranță, si din casă să pot observa în timp real curentul consumat. Este un proiect destul de compact si ieftin de făcut, așa că oricine îl poate monta în casa lor, fiind în părerea mea foarte util.
Descriere generală
Funcționarea proiectului nu necesită nici-o interacționare din partea omului, tot procesul fiind automat în cod. Senzorul
de curent alternativ este legat de firul conectat la borna pozitiva și transmite date către Arduino, care le procesează și le scrie pe un display LCD.
!ATENȚIE! În schemă am folosit o fotodiodă, deoarece TinkerCad nu are niciun fel de senzor de curent, dar are cele două borne ale senzorului folosit de mine și permite copierea perfectă a proiectului.

Hardware Design
Aici puneţi tot ce ţine de hardware design:
listă de piese
-
diagrame de semnal
rezultatele simulării
Software Design
Descrierea codului aplicaţiei (firmware):
mediu de dezvoltare (if any) (e.g. AVR Studio, CodeVisionAVR)
librării şi surse 3rd-party (e.g. Procyon AVRlib)
algoritmi şi structuri pe care plănuiţi să le implementaţi
(etapa 3) surse şi funcţii implementate
Rezultate Obţinute
Care au fost rezultatele obţinute în urma realizării proiectului vostru.
Concluzii
Download
O arhivă (sau mai multe dacă este cazul) cu fişierele obţinute în urma realizării proiectului: surse, scheme, etc. Un fişier README, un ChangeLog, un script de compilare şi copiere automată pe uC crează întotdeauna o impresie bună

.
Fişierele se încarcă pe wiki folosind facilitatea Add Images or other files. Namespace-ul în care se încarcă fişierele este de tipul :pm:prj20??:c? sau :pm:prj20??:c?:nume_student (dacă este cazul). Exemplu: Dumitru Alin, 331CC → :pm:prj2009:cc:dumitru_alin.
Jurnal
Puteți avea și o secțiune de jurnal în care să poată urmări asistentul de proiect progresul proiectului.
Bibliografie/Resurse
Listă cu documente, datasheet-uri, resurse Internet folosite, eventual grupate pe Resurse Software şi Resurse Hardware.
Export to PDF