This is an old revision of the document!
La baza, device-ul isi propune sa masoare temperatura corpului, pulsul si oxigenul din sange.
Aceste valori vor fi:
Device-ul este destinat persoanelor care doresc sa aiba control asupra sanatatii lor si sa aiba in permanenta si in timp real acces la informatii despre cum se comporta corpul lor.
Transforma energia luminoasa primita pe suprafata sa in frecventa, iar aceasta informatie este disponibila la iesirea circuitului sub forma de semnal digital. Utilizatorul trebuie sa tina senzorul pe incheietura si apoi sa astepte cateva secunde pentru ca aparatul sa inceapa sa masoare pulsul.
Este un senzor analogic de temperatură, care converteste temperatura in tensiune. Acesta are forma unui transistor cu trei pini si poate fi alimentat cu o tensiune cuprinsa intre 4 si 20V. Pentru a utiliza senzorul, este necesar sa se realizeze o conversie analog-digitala a tensiunii de iesire a acestuia. Pentru aceasta, se foloseste un convertor analog-digital (ADC) software pentru a converti tensiunea de iesire a senzorului in valori digitale, care pot fi apoi citite de catre un microcontroller.
Este un modul Bluetooth de tip master/slave si este format dintr-un microcontroller și un chip Bluetooth, care lucrează împreună pentru a permite comunicarea wireless.
Are nevoie de o conexiune la o sursă de alimentare și de o conexiune la un microcontroler care să gestioneze afișarea datelor prin intermediul pinilor SDA si SCL. Pentru a afișa date pe display, microcontrolerul trebuie să trimită datele respective prin intermediul protocolului I2C la adresa specificată a afișajului OLED.
Componente folosite:
Functionalitate software:
Biblioteci folosite:
Fişierele se încarcă pe wiki folosind facilitatea Add Images or other files. Namespace-ul în care se încarcă fişierele este de tipul :pm:prj20??:c? sau :pm:prj20??:c?:nume_student (dacă este cazul). Exemplu: Dumitru Alin, 331CC → :pm:prj2009:cc:dumitru_alin.