This is an old revision of the document!
Seif Deștept
Nume: Avram Isabela-Maria
Grupa: 331CA
Introducere
Prezentarea pe scurt a proiectului ales:
Proiectul pe care doresc să-l implementez constă într-un seif deștept. Acesta se poate deschide cu un cifru care a fost setat inițial (introdus printr-o tastatură).
Scopul proiectului este ca să pot avea un loc mai sigur pentru depozitarea lucrurilor importante și de valoare.
Ideea de la care am pornit a fost faptul că aveam un cub din lemn în casă care nu avea nicio întrebuințare substanțială, era practic doar un suport, așa că m-am gândit că aș putea să-l folosesc cumva la proiectul de la PM (deși am sfârșit prin a folosi polistiren. Dat fiind faptul că este un cub, am zis că ar tebui să realizez un proiect prin care mă pot folosi de faptul că pot depozita ceva în interiorul cubului, așa mi-a venit ideea de seif.
Pentru mine este util deoarece, așa cum am menționat mai sus, mi-ar prinde bine să am un loc mai sigur pentru depozitarea lucrurilor importante și de valoare, iar pentru alții ar fi de folos tot din același motiv.
Descriere generală
Proiectul este un seif care poate fi deschis printr-un cifru (stabilit inițial în interiorul codului, deci este ceva prestabilit). Dacă cifrul corespunde parolei stabilite inițial, atunci este acționat servo motorul care deschide (printr-un zăvor) ușa seifului. În cazul în care cifrul introdus nu corespunde celui corect, atunci ușa va rămâne închisă. Totodată, la începutul programului, ușa se va închide automat. Se vor afișa mesaje corespunzătoare fiecărei etape în care se află seiful.
Hardware Design
Aici puneţi tot ce ţine de hardware design:
-
diagrame de semnal
rezultatele simulării
1. Listă de piese:
Arduino
Tastatură
Servomotor
Ecran LCD I2C
Fire
Software Design
Descrierea codului aplicaţiei (firmware):
mediu de dezvoltare: Arduino IDE
librării şi surse 3rd-party (e.g. Procyon AVRlib)
algoritmi şi structuri pe care plănuiţi să le implementaţi
(etapa 3) surse şi funcţii implementate
Rezultate Obţinute
Care au fost rezultatele obţinute în urma realizării proiectului vostru.
Concluzii
Download
O arhivă (sau mai multe dacă este cazul) cu fişierele obţinute în urma realizării proiectului: surse, scheme, etc. Un fişier README, un ChangeLog, un script de compilare şi copiere automată pe uC crează întotdeauna o impresie bună

.
Fişierele se încarcă pe wiki folosind facilitatea Add Images or other files. Namespace-ul în care se încarcă fişierele este de tipul :pm:prj20??:c? sau :pm:prj20??:c?:nume_student (dacă este cazul). Exemplu: Dumitru Alin, 331CC → :pm:prj2009:cc:dumitru_alin.
Jurnal
Bibliografie/Resurse
Listă cu documente, datasheet-uri, resurse Internet folosite, eventual grupate pe Resurse Software şi Resurse Hardware.
Export to PDF