This is an old revision of the document!
Proiectul consta in simularea cat mai realista a unui slot. Pe parcursul interactiunii, jucatorul isi va putea mari sau micsora pariul si va putea urmari in permanenta balanta contului. Consider util acest proiect pentru impatimitii jocurilor de noroc. Simularea creeaza deependenta precum un joc real, online.
Slotul contine 4 butoane: primul permite inceperea unei sesiuni de joc, cu al doilea jucatorul executa urmatoarea invartire a simbolurilor de pe ecran, cu al 3-lea buton jucatorul isi poate micsora pariul pentru urmatoarea invartire, iar de pe ultimul buton jucatorul isi poate mari pariul pentru urmatoarea invartire. Cand buzzerul se opreste, jucatorul stie ca poate realiza urmatoarea invartire.
Componente necesare:
In fisierul symbols.h se afla implementarea celor 10 simboluri ce pot aparea pe ecran: inima rosie, romb, inima neagra, trefla, 7, #, fata, 1 linie, 2 linii si 3 linii.
In fisierul game.h m-am ocupat de afisarea balantei, logica apasarii celor 4 butoane, afisarea valorii pariului.
In fisierul hardware.h, se afla initializarea ecranului LCD, setarea pinilor, testarea apasarii unui anumit buton si sunetele emise de buzzer in functie de rezultatul invartirii simbolurilor. Buzzerul scoate diferite zgomote in anumite situatii: ai pierdut, ai apasat un buton nepermis, castig mare, invartire in executie.
In fisierul slotmachine.h controlez rotirea simbolurilor, creez rezultatul unei invartiri, modificarea balantei, realizez calculul castigului din invartirea actuala, subliniez daca ceva bun s- a intamplat la aceasta rotire.
Rezultate initiale:
Pentru inceput am testat functionalitatea ecranului LCD, dupa care am inceput implementarea software efectiva.
Proiectul este complet functional, si, din punctul meu de vedere reuseste sa simuleze unul dintre slototurile “vechi”, ceea reprezinta un mod bun de divertisment pentru pasionatii de sloturi si nu numai.
Fişierele se încarcă pe wiki folosind facilitatea Add Images or other files. Namespace-ul în care se încarcă fişierele este de tipul :pm:prj20??:c? sau :pm:prj20??:c?:nume_student (dacă este cazul). Exemplu: Dumitru Alin, 331CC → :pm:prj2009:cc:dumitru_alin.