This is an old revision of the document!
Prezentarea pe scurt a proiectului :
Acest proiect a plecat de la subiectul acestor zile: Razboiul dintre Rusia si Ucraina. Nu mi-am dorit sa fie o simpla masinuta, fiind si pasionat de mic de partea auto, mi-am dorit sa fie ceva care poate fii controlat de mine insumi. Asa ca mi-am comandat toate componentele necesare pentru aceste dorinte, si am inceput sa il contruiesc.
Conţinut: *Placă de dezvoltare UNO R3 – Placă de dezvoltare compatibilă Arduino. *Șasiu robot şenile. *Modul driver motoare L298N Compatibil Arduino *Modul Bluetooth HC-06 compatibil Arduino *Senzor cu ultrasunete HC-SR04 Compatibil Arduino *Cabluri Dupont (20 bucăţi mama-tata). * rezultatele simulării
Piesele
Am folisit ca mediu de dezvoltare Arduino studio deoarece aveam toate librariile la indemana si era foarte usro manevrabila dar si explicarea erorilor m-au ajutat foarte mult
Functiile pe care le am folosit: * void setup(); * void loop():functia de loopare; Am notat t ca fiind Serial.read() dupa care am folosit functia if else pentru a trece prin fiecare in fuctie de comanda primita.Pe partea de Arduino, placa va incepe prin initializarea pinilor pentru controlul motoarelor ca OUTPUT, apoi aceasta seteaza motoarele pentru a se misca inainte.
Am ajuns pana la urma la produsul finit, dar pana acolo am intampinat o gramada de probleme deoarece nu aveam destula putere pentru unele componente, dar pana la urma am reusit.
Am ajuns pana la urma la produsul finit, dar pana acolo am intampinat o gramada de probleme deoarece nu aveam destula putere pentru unele componente, dar pana la urma am reusit.
Fişierele se încarcă pe wiki folosind facilitatea Add Images or other files. Namespace-ul în care se încarcă fişierele este de tipul :pm:prj20??:c? sau :pm:prj20??:c?:nume_student (dacă este cazul). Exemplu: Dumitru Alin, 331CC → :pm:prj2009:cc:dumitru_alin.