This is an old revision of the document!
Cu ajutorul Keypad.h am preluat numerele de la “tastatura” si operatiile dorite si le-am efectuat, rezultatul afisandu-l pe LCD. Partea mai complicata a fost la redarea vocala a numerelor. Libraria Vocab_US_Large.h are multe cuvinte definite pe care le poti reda vocal cu ajutorul unei variabile voice (Talkie voice; voice.say(-cuvant din librarie-);). Am facut un algoritm care primeste un numar si intoarce un string cu numarul respectiv in cuvinte (in engleza). De exemplu: 123 - One Hundred Twenty Three. Am preluat acest string si am luat fiecare cuvant pe rand, apeland voice.say cu echivalentul cuvantului respectiv din libraria Vocab_US_Large.h.
Cum functioneaza calculatorul: pas1: este lumina in camera, butonul nu a fost apasat pas2: calculele se efectueaza normal, cu redare pe LCD pas3: este lumina in camera, butonul a fost apasat pas4: calculele se efectueaza, intreaga operatie fiind redata atat pe LCD cat si vocal pas5: este lumina in camera, butonul a fost apasat pas6: calculele se efectueaza normal, cu redare pe LCD pas7: nu este suficienta lumina in camera, butonul nu a fost apasat pas8: calculele se efectueaza, intreaga operatie fiind redata atat pe LCD cat si vocal
Fişierele se încarcă pe wiki folosind facilitatea Add Images or other files. Namespace-ul în care se încarcă fişierele este de tipul :pm:prj20??:c? sau :pm:prj20??:c?:nume_student (dacă este cazul). Exemplu: Dumitru Alin, 331CC → :pm:prj2009:cc:dumitru_alin.