Tricky Box
Introducere

Proiectul se baseaza pe conceptul banal de 'Useless box', dar care in functie de miscarile utilizatorului, rapunde in moduri diferite. Partea de exterior (cutia efectiva) va fi facuta din LEGO, la care ii voi atasa placuta cu motoarele si senzorii folositi.

Descriere

Voi folosi un servomotor, care va actiona un brat, ce va inchide switch-ul, care a fost apasat anterior. Un functie de distanta fr timp dintre apasarile utilizatorului, voi actiona bratul la intervale de timp diferite, sau chiar voi actiona bratul pana aproape de switch apoi il voi retrage urmand sa-l apas definitiv dupa un anumit interval de timp. O alta functionalitate ar fi sa folosesc un senzor ultrasonic pentru a vedea atunci cand utilizatorul are mana foarte aproape de switch, in momentul respectiv cutia miscandu-se in lateral sau in spate sau in fata folosind alt motor.

Lista de componente

Servomotor, Motor + roti, Switch, Senzor ultrasonic, Placuta de baza PM , Sursa de curent (baterii), Cabluri, Piese LEGO.

cutie.sch

pm/prj2019/rbarbascu/tricky-box.txt · Last modified: 2021/04/14 17:07 (external edit)
CC Attribution-Share Alike 3.0 Unported
www.chimeric.de Valid CSS Driven by DokuWiki do yourself a favour and use a real browser - get firefox!! Recent changes RSS feed Valid XHTML 1.0