Dungeons & Dragons-Text Based RPG Edition

Autor

Introducere

Proiectul constă în implementarea unui board game care implică role-play pe un LCD grafic. Pentru tematică am ales Dungeons & Dragons. Modul în care acțiunea evoluează se va baza pe deciziile jucătorului, modul în care își dezvoltă caracterul și puțin noroc.

Scopul proiectului este de a crea o variantă digitală single player a unui board game popular.

Ideea de la care am plecat a fost explorarea unei povești și a experienței acestui tip de joc într-un ritm mai alert și mai confortabil, deoarece nu putem mereu să sincronizăm programul tuturor pentru a ne întâlni și juca varianta fizică.

Utilitatea proiectului provine din modul simplu și facil în care te poți implica într-o poveste interesantă și o poți modela după propriile decizii, fiind și un mod plăcut de relaxare.

Descriere generală

Jucătorul își va alege un caracter la începutul jocului, iar pe parcurs deciziile sale, care vor fi alese din opțiunile care i se dau îmbinate cu puțin noroc îl vor duce spre un deznodământ. Pe ecranul LCD vor apărea toate acțiunile care au loc, descrieri ale locațiilor și persoanelor și efectele fiecărei decizii.

Hardware Design

Lista de piese:

  • ATMega 324
  • Difuzor 36mm-0.5W-8ohm
  • Modul ecran Nokia 5110
  • MicroSD card reader
  • card MicroSD

Software Design

Rezultate Obținute

Concluzii

Download

Jurnal

Bibliografie/Resurse

pm/prj2019/amocanu/ciofu-331ca-dnd.txt · Last modified: 2021/04/14 17:07 (external edit)
CC Attribution-Share Alike 3.0 Unported
www.chimeric.de Valid CSS Driven by DokuWiki do yourself a favour and use a real browser - get firefox!! Recent changes RSS feed Valid XHTML 1.0