Autorul poate fi contactat la adresa: Login pentru adresa
Am ales sa proiectez X si 0 pe o matrice cu 9 leduri, folosind 5 butoane pentru a ma deplasa si bifa. Acesta alegere a pornit de la faptul ca acest proiect este la indemana oricui, si nu necesita cunostinte avansate de electronica.
Cele patru butoane aflate la extremitati, permit deplasarea, iar cel din mijloc permite selectia. In cazul in care acea pozitie este selectata, ledul va licari in culoarea celui ce o are selectata, altfel ledul va licari bicolor. Jocul se termina cand se creeaza o singura culoare pe o linie, coloana sau diagonala. Atunci, linia in cauza, va licari timp de 3 secunde, si jocul se va restarta. Butonul suplimentar, de pe placuta de laborator, permite switch de la jocul HOT SEAT MULTIPLAYER, la AI COMPUTER.
→ 9 leduri bicolore
→ 2 rezistente de 100 ohmi
→ 5 butoane
→ fire conexiune
Mediul de dezvoltare ales a fost AVR Studio.
Nu este un proiect care foloseste functii speciale ale microcontrolarului, cum ar fi, semnale, USART, timere, dar cu siguranta la partea de programare, orice student s-ar descurca. Pentru mine a fost mai mult o experienta inginereasca, care iti dezvolta abilitatea de a cauta si gasii solutii practice, capacitatea de improvizare si indemanarea. Cea mai utila consecinta, din punctul personal de vedere, a fost sa constientizez ce as putea face, cu cunostintele de electronica si PM acumulate in ultimii ani.
Fişierele se încarcă pe wiki folosind facilitatea Add Images or other files. Namespace-ul în care se încarcă fişierele este de tipul :pm:prj20??:c? sau :pm:prj20??:c?:nume_student (dacă este cazul). Exemplu: Dumitru Alin, 331CC → :pm:prj2009:cc:dumitru_alin.