Introducere în Realitate Virtuală și Augmentată

Echipa

Titular Curs

Asistenți

Mod Notare Laborator

 • Laborator săptămânal (1p)
 • Proiect (4 săptămâni) cu urmatoarele milestone-uri (5p):
  • Concept (săptămâna 1)
  • Prototip Intermediar (săptămâna 3)
  • Prototip Final + Pitch (săptămâna 4)

Idei de proiect:

AR:

 1. Measure distances app. Utilizatorul poate adăuga puncte pe ecran. Se afișează distanța totală și distanța dintre puncte consecutive pe ecran. Se adaugă linii de legătură între punctele consecutive. Utilizatorul poate interacționa cu punctele adăugate și le poate muta la orice moment de timp oriunde pe ecran prin touch gestures. Se poate salva progresul (dacă închide aplicația și o redeschide vechiul traseu apare în scenă).
 2. Muzeu virtual. Utilizatorul se plimbă prin încăpere, găsește un tablou, îl scanează, îi apare un model 3D în AR asociat sugestiv. Îi apare un buton More Info, unde găsește informații/videouri despre acel tablou. Utilizatorul ajunge la următorul tablou și procesul este reluat.
 3. Ghid Virtual. Utilizatorul se plimbă prin facultate, găsește o sală, scanează imaginea cu numele sălii. Îi apar ghidaje către sălile adiacente pe jos (apare o săgeată la stânga, pe care scrie numele sălii din stânga și o săgeată la dreapta cu numele sălii din dreapta).
 4. Aplicație în care rămâne în AR traiectoria utilizatorului. În funcție de orientarea telefonului, traiectoria va fi colorată diferit.
 5. Mini-snapchat

VR:

TODO

irva.txt · Last modified: 2022/11/03 13:02 by maria_anca.balutoiu
CC Attribution-Share Alike 3.0 Unported
www.chimeric.de Valid CSS Driven by DokuWiki do yourself a favour and use a real browser - get firefox!! Recent changes RSS feed Valid XHTML 1.0