Differences

This shows you the differences between two versions of the page.

Link to this comparison view

poo-is-ab:tema:2025:02 [2025/11/03 21:16]
marius.trifu [8. Exemplu Complet]
poo-is-ab:tema:2025:02 [2025/11/04 01:12] (current)
marius.trifu [2.2 Fișier de ieșire: ferma.out]
Line 167: Line 167:
 7 culege 00x00 7 culege 00x00
 7 culege 00x01 7 culege 00x01
-SUMA_FINALA: ​740+SUMA_FINALA: ​1040
 </​code>​ | </​code>​ |

Line 274: Line 274:

**Argumente linie de comandă:** **Argumente linie de comandă:**
-  * Programul acceptă ​2 argumente:​ +  * Programul acceptă **2 argumente**:​ `./ferma input.txt output.out` → folosește `input.txt` ca intrare și `output.out` ca ieșire
-    * **0 argumente**:​ `./ferma` → folosește `ferma.txt` ca intrare și `ferma.out` ca ieșire (valori default) +
-    * **2 argumente**:​ `./ferma input.txt output.out` → folosește `input.txt` ca intrare și `output.out` ca ieșire+
   * Exemplu: `int main(int argc, char* argv[])` unde `argc` = numărul de argumente, `argv` = vectorul de argumente   * Exemplu: `int main(int argc, char* argv[])` unde `argc` = numărul de argumente, `argv` = vectorul de argumente

Line 472: Line 470:

-===== 8. Tips & Tricks =====+===== 9. Tips & Tricks =====

**⚡ Strategii de Maximizare:​** **⚡ Strategii de Maximizare:​**
   * ✅ Calculează **profit/​zi** pentru fiecare legumă: ''​(preț_vânzare - cost) / timp_cultivare''​   * ✅ Calculează **profit/​zi** pentru fiecare legumă: ''​(preț_vânzare - cost) / timp_cultivare''​
   * ✅ Prioritizează legumele cu profit/zi ridicat   * ✅ Prioritizează legumele cu profit/zi ridicat
-  * ✅ Folosește **toate pătratele** disponibile+  * ✅ Incearcă să folosești **toate pătratele** disponibile ​dacă e optim
   * ✅ **NU planta** legume care nu ajung la maturitate înainte de finalul simulării   * ✅ **NU planta** legume care nu ajung la maturitate înainte de finalul simulării
   * ✅ Respectă **rotațiile** pentru a maximiza utilizarea pătratelor   * ✅ Respectă **rotațiile** pentru a maximiza utilizarea pătratelor
Line 483: Line 481:

**✅ Checklist Înainte de Submit:** **✅ Checklist Înainte de Submit:**
-  - [ ] Compilează fără erori (''​make build''​) +  - Compilează fără erori (''​make build''​) 
-  - [ ] Trece toate testele local (''​make''​) +  - Trece toate testele local (''​make''​) 
-  - [ ] README.md completat +  - README.md completat 
-  - [ ] Commit + push pe GitHub +  - Commit + push pe GitHub 
-  - [ ] Verificat clasament pe [[https://​rezultate.eu|rezultate.eu]]+  - Verificat clasament pe [[https://​rezultate.eu|rezultate.eu]]

**📁 Fișiere Importante:​** **📁 Fișiere Importante:​**
poo-is-ab/tema/2025/02.1762197416.txt.gz · Last modified: 2025/11/03 21:16 by marius.trifu
CC Attribution-Share Alike 3.0 Unported
www.chimeric.de Valid CSS Driven by DokuWiki do yourself a favour and use a real browser - get firefox!! Recent changes RSS feed Valid XHTML 1.0