Laborator 12 - Laborator final

Completare formular de feedback MPS

Pentru a îmbunătăți cursul de MPS, componentele sale și modul de desfășurare, ne sunt foarte utile opiniile voastre. Pentru aceasta, vă rugăm, să accesați și completați formularul de feedback de pe site-ul cs.curs.pub.ro. Trebuie să fiți autentificați și înrolați în cadrul cursului.

Formularul este anonim și este activ începând cu 07.01.2019. Rezultatele vor fi vizibile în cadrul echipei cursului doar după încheierea sesiunii. Găsiți formularul în partea de sus a paginii principale de MPS de pe cs.curs.pub.ro în secțiunea “Informații utile”, accesând link-ul "Formular feedback".

Vă invităm să evaluați activitatea echipei de MPS și să precizați punctele tari și punctele slabe și sugestiile voastre de îmbunătățire a disciplinei. Feedback-ul vostru este foarte important pentru noi să creștem calitatea materiei în anii următori și să îmbunătățim disciplinele pe care le veți face în continuare.

Ne interesează în special:

  • Ce nu v-a plăcut și ce credeți că nu a mers bine?
  • De ce nu v-a plăcut și de ce credeți că nu a mers bine?
  • Ce ar trebuie să facem ca lucrurile să fie plăcute și să meargă bine?

Vă mulțumim!

mps/laboratoare/laborator-12.txt · Last modified: 2019/01/07 07:50 by carina.mogos
CC Attribution-Share Alike 3.0 Unported
www.chimeric.de Valid CSS Driven by DokuWiki do yourself a favour and use a real browser - get firefox!! Recent changes RSS feed Valid XHTML 1.0