Notare

  • Pentru absolvirea disciplinei este necesară obținerea a 5 puncte (din cele 11 disponibile).
    • Adică nu se trece cu nota 4.99.
  • Studenții de la seria AC trebuie să obțină minim 3 din 10 puncte la colocviul practic final.
    • Un punctaj mai mic atrage după sine repetarea materiei.
  • Nu există alte condiții de promovare a disciplinei sau de participare la examenele din sesiune.
  • Anumite componente ale materiei (teme de casă, laborator, examen grilă final) dispun de punctaje bonus sau suplimentare. Acestea pot fi folosite pentru a suplimenta punctaje mai mici în cadrul aceeași componente. Dacă nota pe componentă trece de nota maximă aferentă, atunci această notă se trunchiază. Nu puteți transfera punctaje bonus între componente.
  • Se poate veni la o singură lucrare, un singur examen, un singur colocviu practic etc. atât în timpul semestrului cât și în timpul sesiunii de restanțe. Nu se poate veni în aceeași sesiune de evaluare de două ori la aceeași formă de evaluare.

Sumar notare

  • 2 puncte - laborator (12 laboratoare)
  • 1.5 puncte - teme de casă (4 teme)
  • 2.5 puncte - examen grilă final (sesiune)
  • 5 puncte - colocviu practic final (sesiune)
  • total - 11 puncte (nota se trunchiază la 10)

Notare detaliat

Curs

Punctajul total care poate fi obținut de la curs este de 5 puncte și este alocat pentru examenul grilă final

Examen grilă final

Examenul grilă final valorează 5 puncte din nota finală și este susținut în sesiune.

Examenul conține 44 de întrebări grilă cu o singură variantă de răspuns corectă. Fiecare întrebare valoarează 1 punct, pentru un total de 44 de puncte. Nota pe exemenul grilă final se află împărțind punctajul la 4; ce este peste nota 10 se trunchiază.

Examenul grilă final acoperă întreaga materie de curs, așa cum este prezentată în suportul de curs. Se va desfășura pe platforma Moodle și va dura 45 de minute.

Nu vom publica variantele de subiecte pentru examen.

Examenul este individual. Nu aveți voie cu acces la nici un material pe parcursul desfășurării examenului grilă final. Puteți folosi foi albe sau o fereastră de editor pentru notițe. Tentativele de copiere sau fraudare prin orice mijloc se penalizează cu eliminarea din examen.

Se primește punctaj pozitiv pentru fiecare răspuns corect și punctaj negativ pentru răspunsuri greșite, astfel:

  • pentru fiecare răspuns corect se primește 1 punct
  • pentru fiecare răspuns greșit se scad -0.5 puncte; punctajul negativ cumulează.

Dacă la o întrebare nu se alege nici o variantă de răspuns sau dacă se optează pentru varianta Nu știu/Nu răspund, acea întrebare va primi 0 puncte (nu se scade, nu se adună).

Dacă se obține punctaj negativ la examenul grilă final, punctajul/nota va fi 0 (zero).

Colocviu practic

Colocviul este un test pentru verificarea abilităților practice dobândite. El valorează 2.5 puncte din nota finală. Colocviul acoperă materia din toate laboratoarele.

Pentru colocviu aveți voie cu acces la orice formă de documentație necolaborativă atât în format fizic cât și electronic și online. Puteți parcurge cartea de USO, cursuri, laboratoare, puteți căuta pe Internet. Nu aveți voie să discutați cu colegii sau să folosiți forme interactive de comunicare/colaborare pe Internet: chat, întrebări pe StackOverflow, IRC, Google Docs sau altele. Mai pe scurt, puteți accesa resursele de pe Internet în mod “read-only”.

Examenul este individual. Tentativele de copiere sau fraudare prin orice mijloc se penalizează cu eliminarea din examen.

Nu vom publica variantele de subiecte pentru examen.

Colocviul practic final durează 100 de minute. Trebuie să obțineți minim 3 din 10 puncte la examenul practic final. Un punctaj mai mic atrage după sine restanță, cu posibilitatea de refacere în sesiunea de restanță din septembrie.

Laborator

Laboratorul valorează 2 puncte din nota finală.

Vor fi 12 laboratoare pe parcursul semestrului. Fiecare laborator este punctat cu maxim 10 puncte; ce se obține peste în laborator (exerciții de bonus) sunt karma points în World of USO. Punctele karma în World of USO se transformă în gold și se primesc doar dacă au fost duse la bun sfârșit task-urile obligatorii.

Nota pe laborator se obține împărțind punctajul la 10. Ce este peste nota 10 se trunchiază.

Teme de casă

Temele de casă valorează 1.5 puncte din nota finală.

Temele de casă se vor rezolva doar în mașina virtuală. Nu este permisă alterarea în niciun fel a mașinii virtuale decât dacă cerința temei permite o astfel de modificare.

Sunt 4 teme de casă. Tema 0 valorează 0.2 puncte, iar temele 1, 2 și 3 valorează 0.5 puncte fiecare. Temele pot avea subiecte bonus pentru obținerea unui punctaj mai mare.

Punctajul total al temelor se trunchiază la 1.5 puncte.

Planificare

uso-ac/punctaj.txt · Last modified: 2018/09/25 22:27 by giorgiana.vlasceanu
CC Attribution-Share Alike 3.0 Unported
www.chimeric.de Valid CSS Driven by DokuWiki do yourself a favour and use a real browser - get firefox!! Recent changes RSS feed Valid XHTML 1.0