La ce e bun email-ul facultatii?

Pe lângă accesul la platforma de cursuri curs.upb.ro, adresa instituțională de email vă permite să descărcați și utilizați gratuit produse software ale unor companii precum Microsoft și GitHub. Rolul acestei pagini este de a prezenta câteva dintre aceste produse:

Microsoft Office

Microsoft Office poate fi descărcat de la adresa portal.office.com. Poate fi instalat pe maxim 5 PC-uri, 5 tablete și 5 telefoane.

Microsoft

De aici puteți descărca alte produse Microsoft, inclusiv Windows 10. De asemenea, primiți credit in valoare de $100, utilizabili în cadrul Microsoft Azure.

GitHub Education

GitHub ofera o multitudine de servicii studentilor, fara cost. Printre acest tip de servicii, se enumera:

  • Acces gratuit la platforme de invatare (Datacamp, educative, Frontend Masters etc.)
  • IDE-uri de la JetBrains (considerate printre cele mai bune)
  • Web-hosting gratuit, impreuna cu acces la tipuri de platforme care probabil nici nu stiati ca exista.

Recomandam sa aruncati un ochi peste toate gratuitatile, de aici. Daca va place ceva, puteti apasa pe butonul 'Get your pack', unde se va initia etapa de 'inscriere'. Trebuie doar sa va stiti mail-ul si parola, pentru a verifica link-ul ce urmeaza sa fie trimis prin mail, odata ce sunteti inscrisi cu succes.

VMware

De aici puteți descărca prodse VMware

Coursera

La momentul scrierii acestui ghid, este posibil să vă creați un cont pe Coursera, folosind adresa instituțională, și să beneficiați de un curs gratuit în fiecare an și de oricâte proiecte ghidate

Spotify

Discount de student pentru cei care au mai avut pachetul premium. Link here

poo-is/mailfacultate.txt · Last modified: 2021/10/22 09:49 by ruben_gilian.udroiu
CC Attribution-Share Alike 3.0 Unported
www.chimeric.de Valid CSS Driven by DokuWiki do yourself a favour and use a real browser - get firefox!! Recent changes RSS feed Valid XHTML 1.0