Programarea Calculatoarelor și Limbaje de Programare 2

Echipă

Curs

Echipa PCLP2 2023-2024

Orar

Citiți cu atenție:

  1. Fiecare grupă se va împărți în 2 semigrupe egale, de maximum 16 persoane.
  2. În cazul în care trebuie să schimbați intervalul de laborator, dați un mail către Gabriel Mocanu, cu cei 2 asistenți în Cc (cel de unde plecați și unde vreți să mergeți) în care să precizați un motiv bine întemeiat pentru care vreți să faceți această schimbare. Subiectul emailului va fi [PCLP2][Cerere de transfer] NUME Prenume - Grupa
  3. În cazul în care vreți să faceți schimb de interval de laborator cu un coleg de la altă semigrupă, vorbiți voi 4 între voi: cei 2 asistenți, tu și colegul. Astfel nu vor apărea supraaglomerări la laboratoare. Dacă nu găsiți un coleg cu care să schimbați, aplicați punctul 2 de mai sus.
  4. În cazul în care repetați materia sau sunteți transferați de la IS, puteți participa la orice interval, cu acordul asistentului din acel interval. Luați legătura cu asistentul de dinainte ca să stabiliți.
  5. Schimbările se blochează după a doua săptămână de laborator, adica puteți face transferuri până pe data de 12 martie 2024.

pclp2.txt · Last modified: 2024/02/28 19:47 by andrei.lipan
CC Attribution-Share Alike 3.0 Unported
www.chimeric.de Valid CSS Driven by DokuWiki do yourself a favour and use a real browser - get firefox!! Recent changes RSS feed Valid XHTML 1.0