Anunțuri

6 octombrie 2019: Studentii care nu sunt inscrisi la cursul de IOCLA pe acs.curs.pub.ro se pot inscrie singuri la cursul corespunzator seriei lor cautand cursul in sectiunea “Pagina principala”.

Exista două tipuri de cursuri:

a) curs per-serie, precum cel al seriei 2CC, înrolabil de studenți înșiși (open enrolment); acestea nu vor fi folosite decat pentru feedback.

b) cursul meta unde fiecare student este înrolat automat după inscrierea la cursul unei serii; aici au loc toate discuțiile și sunt prezente toate resursele materiei

27 septembrie 2019: Am terminat de configurat cursul de IOCLA pe acs.curs.pub.ro.

Exista cate un curs pentru fiecare serie (folosit pentru înrolarea studenților, pentru feedback la nivelul seriei), plus un curs meta (comun pentru toate seriile; se înscriu automat aici studenții înscriși pe un curs al unei serii). Fiecare student ar trebui sa aiba acces la cursul seriei sale si la cursul meta.

23 septembrie 2019: Studenții care refac materia în cadrul anului universitar curent și care doresc păstrarea punctajului de laborator/teme din anul universitar anterior sunt rugați să urmeze indicațiile de pe forumul general de pe acs.curs.pub.ro până la data de 25 octombrie 2019.

23 septembrie 2019: Am actualizat catalogul pentru anul universitar în curs.

20 septembrie 2019: Bun venit în noul an universitar și în lumea fascinantă a calculatoarelor și limbajelor de asamblare! În acest semestru, în cadrul cursului de Introducerea în organizarea calculatoarelor și limbaje de asamblare (IOCLA) vom face primii pași în înțelegerea modului în care funcționează un sistem de calcul și cum putem să-l programăm la nivelul cel mai apropiat de hardware.

Resursa cea mai importantă pentru IOCLA este instanța curentă de wiki. Pagini importante, pe lângă cea de start, sunt cea de Need to Know, anunțuri și calendar.

Cursurile de IOCLA încep de marți, 24 septembrie 2019. Laboratoarele de IOCLA încep de marți, 1 octombrie 2019.

iocla/anunturi.txt · Last modified: 2019/10/06 12:43 by gabriel_danut.matei
CC Attribution-Share Alike 3.0 Unported
www.chimeric.de Valid CSS Driven by DokuWiki do yourself a favour and use a real browser - get firefox!! Recent changes RSS feed Valid XHTML 1.0