Anunțuri

1 martie 2022. Intervalele de laborator sunt stabilite[1]. Laboratorul este săptămânal, iar mijlocul semestrului este dedicată proiectului. Din păcate, anumite sloturi sunt mai aglomerate fată de altele și știm că vreți să fiți în semigrupă cu anumite persoane. E important pentru noi să ținem cont și echilibrarea numărului de studenți între laboratoare.

Astfel, pentru a face o repartizare corectă, mâine, miercuri, 2 martie 2022, ora 12:00, se vor deschide thread-uri pe forumul 'Întrebări și discuții' [2], câte un thread pe interval de laborator [1].

Acolo vă puteți completa numele și grupa din care faceți parte, în limita strictă de 30 locuri pe laborator(aprx o grupă). Dacă pentru un anumit interval s-au încheiat locurile dispuse, acel interval este considerat complet și prin urmare se mai poate înscrie alt student doar dacă cineva vrea să se retragă (adică dacă ulterior rămân locuri libere).

Precizare! Fiecare se poate înscrie doar pe sine. Repartizarea este validă începând cu primul laborator, marți, 8 martie.

Pentru alte informații urmăriți forumul de știri.

[1] https://ocw.cs.pub.ro/courses/icalc [2] https://curs.upb.ro/2021/mod/forum/view.php?id=17419

28 februarie 2022. Laboratorul de Ingineria Calculatoarelor va avea loc începând de marți, 8 martie 2022.

Cursul de Ingineria Calculatoarelor va avea loc începând de vineri, 4 martie 2022.

5 martie 2021. Intervalele de laborator sunt stabilite[1]. Laboratorul este săptămânal, iar în ultima parte semestrului este dedicată proiectului. Din păcate, anumite sloturi sunt mai aglomerate fată de altele și știm că vreți să fiți în semigrupă cu anumite persoane. E important pentru noi să ținem cont și echilibrarea numărului de studenți între laboratoare.

Astfel, pentru a face o repartizare corectă, astăzi, vineri, 5 martie 2021, ora 18:00, se vor deschide thread-uri pe forumul 'Întrebări și discuții' [2], câte un thread pe interval de laborator [1].

Acolo vă puteți completa numele și grupa din care faceți parte, în limita strictă de 21 locuri pe laborator. Dacă pentru un anumit interval s-au încheiat cele 21 locuri acel interval este considerat complet și prin urmare se mai poate înscrie alt student doar dacă cineva vrea să se retragă (adică dacă ulterior rămân locuri libere).

Precizare! Fiecare se poate înscrie doar pe sine. Repartizarea este validă începând cu primul laborator, luni, 8 martie.

Pentru alte informații urmăriți forumul de știri.

[1] https://ocw.cs.pub.ro/courses/icalc [2] https://curs.upb.ro/mod/forum/view.php?id=203520

28 februarie 2021. Laboratorul de Ingineria Calculatoarelor va avea loc începând de luni, 8 martie 2021.

Cursul de Ingineria Calculatoarelor va avea loc începând de vineri, 5 martie 2021.

icalc/anunturi.txt · Last modified: 2022/03/01 12:39 by giorgiana.vlasceanu
CC Attribution-Share Alike 3.0 Unported
www.chimeric.de Valid CSS Driven by DokuWiki do yourself a favour and use a real browser - get firefox!! Recent changes RSS feed Valid XHTML 1.0