Differences

This shows you the differences between two versions of the page.

Link to this comparison view

so:meta:echivalari [2019/04/21 22:31]
razvan.deaconescu [Echivalări teme 2018-2019]
so:meta:echivalari [2020/04/14 22:15] (current)
razvan.deaconescu
Line 5: Line 5:
 Activitățile trebuie să fie activități creative: trebuie să dezvoltați un proiect, un produs, o aplicație, materiale sau să vă pregătiți pentru o competiție în zona de **programare low-level și sisteme de operare**. Nu se echivalează activități în care vi se predă și în care parcurgeți tutoriale și documentație. Activitățile trebuie să fie activități creative: trebuie să dezvoltați un proiect, un produs, o aplicație, materiale sau să vă pregătiți pentru o competiție în zona de **programare low-level și sisteme de operare**. Nu se echivalează activități în care vi se predă și în care parcurgeți tutoriale și documentație.
  
-**Nou 2019**: ​Pentru a putea primi echivalare, studentul în cauză trebuie să aibă **cel puțin 2 teme notate cu cel puțin 5** (din 10). Și să nu aibă teme copiate (care anulează oricum punctajul pe teme).+Pentru a putea primi echivalare, studentul în cauză trebuie să aibă **cel puțin 2 teme notate cu cel puțin 5** (din 10). Și să nu aibă teme copiate (care anulează oricum punctajul pe teme).
  
 /* /*
Line 13: Line 13:
 Echivalarea se face la propunerea unui cadru didactic al facultății,​ responsabil de activitate. Cadrul didactic va discuta cu [[razvan.deaconescu@cs.pub.ro|Răzvan]] și îi va trimite informații legate de echivalare. Nu vor exista discuții legate de echivalare între echipa cursului de Sisteme de operare și studenți. În **penultima săptămână a semestrului**,​ pentru echivalarea temelor cu punctajul pe activitate va fi nevoie de o evaluare (simplă, în forma unui e-mail) din partea responsabilului acelei activități,​ cadru didactic al Facultății de Automatică și Calculatoare. Această evaluare va fi trimisă de responsabil către [[razvan.deaconescu@cs.pub.ro|Răzvan]]. Echivalarea se face la propunerea unui cadru didactic al facultății,​ responsabil de activitate. Cadrul didactic va discuta cu [[razvan.deaconescu@cs.pub.ro|Răzvan]] și îi va trimite informații legate de echivalare. Nu vor exista discuții legate de echivalare între echipa cursului de Sisteme de operare și studenți. În **penultima săptămână a semestrului**,​ pentru echivalarea temelor cu punctajul pe activitate va fi nevoie de o evaluare (simplă, în forma unui e-mail) din partea responsabilului acelei activități,​ cadru didactic al Facultății de Automatică și Calculatoare. Această evaluare va fi trimisă de responsabil către [[razvan.deaconescu@cs.pub.ro|Răzvan]].
  
-**Nou 2019**: ​Pe lângă aceasta, studentul care solicită echivalarea va trimite pe e-mail lui [[razvan.deaconescu@cs.pub.ro|Răzvan]] un link la codul proiectului (până cel târziu luni 20 mai 2019, ora 23:00). Dacă nu se dorește tranmiterea link-ului la cod, va discuta pentru o întâlnire pentru parcurgerea codului și aprecierea zonei de **programare low-level și sisteme de operare**. Subiectul mesajului să fie ''​[SO][echivalare] NUME Prenume, grupa: Titlu proiect''​.+Pe lângă aceasta, studentul care solicită echivalarea va trimite pe e-mail lui [[razvan.deaconescu@cs.pub.ro|Răzvan]] un link la codul proiectului (până cel târziu luni, 18 mai 2020, ora 23:00). Dacă nu se dorește tranmiterea link-ului la cod, va discuta pentru o întâlnire pentru parcurgerea codului și aprecierea zonei de **programare low-level și sisteme de operare**. Subiectul mesajului să fie ''​[SO][echivalare] NUME Prenume, grupa: Titlu proiect''​.
  
 <​note>​ <​note>​
Line 27: Line 27:
 Echivalarea temelor de se face pentru **o singură activitate tehnică/​competiție**. Dacă participați la mai multe activități tehnice/​competiție,​ puteți selecta doar una dintre aceste activități pentru echivalarea temelor. Se vor echivala **până la 2 puncte de teme** pentru o singură activitate. Echivalarea temelor de se face pentru **o singură activitate tehnică/​competiție**. Dacă participați la mai multe activități tehnice/​competiție,​ puteți selecta doar una dintre aceste activități pentru echivalarea temelor. Se vor echivala **până la 2 puncte de teme** pentru o singură activitate.
 </​note>​ </​note>​
 +
 +===== Echivalări teme 2019-2020 =====
 +
 +Echivalările vor fi marcate în coloana %%"​Echivalari"​%% din [[:​so:​meta:​catalog|catalog]]. În cazul în care ați participat la concursuri și nu apăreți pe listă, luați legătura cu responsabilul din facultate. Le vom comunica responsabililor de activități din facultate să completeze informațiile până cel târziu **luni, 18 mai 2020, ora 23:00**, pentru a face echivalarea. Tot până luni, 18 mai 2020, ora 23:00 va trebui să trimiteți link-ul la cod lui [[razvan.deaconescu@cs.pub.ro|Răzvan Deaconescu]].
  
 ===== Echivalări teme 2018-2019 ===== ===== Echivalări teme 2018-2019 =====
  
 Echivalările vor fi marcate în coloana %%"​Echivalari"​%% din [[:​so:​meta:​catalog|catalog]]. În cazul în care ați participat la concursuri și nu apăreți pe listă, luați legătura cu responsabilul din facultate. Le vom comunica responsabililor de activități din facultate să completeze informațiile până cel târziu **luni, 20 mai 2019, ora 23:00**, pentru a face echivalarea. Tot până luni, 20 mai 2019, ora 23:00 va trebui să trimiteți link-ul la cod lui [[razvan.deaconescu@cs.pub.ro|Răzvan Deaconescu]]. Echivalările vor fi marcate în coloana %%"​Echivalari"​%% din [[:​so:​meta:​catalog|catalog]]. În cazul în care ați participat la concursuri și nu apăreți pe listă, luați legătura cu responsabilul din facultate. Le vom comunica responsabililor de activități din facultate să completeze informațiile până cel târziu **luni, 20 mai 2019, ora 23:00**, pentru a face echivalarea. Tot până luni, 20 mai 2019, ora 23:00 va trebui să trimiteți link-ul la cod lui [[razvan.deaconescu@cs.pub.ro|Răzvan Deaconescu]].
 +
 ===== Echivalări teme 2017-2018 ===== ===== Echivalări teme 2017-2018 =====
  
so/meta/echivalari.txt · Last modified: 2020/04/14 22:15 by razvan.deaconescu
CC Attribution-Share Alike 3.0 Unported
www.chimeric.de Valid CSS Driven by DokuWiki do yourself a favour and use a real browser - get firefox!! Recent changes RSS feed Valid XHTML 1.0