Table of Contents

Dan-Marian DUMITRU - X si 0

Autorul poate fi contactat la adresa: Login pentru adresa

Introducere

  • Permite doritori de X si 0 sa se joace ecologic;
  • Folosind cateva butoane reusesti sa te joci X si 0, fara clasicul stilou si foaie de matematica.

Descriere generală

O schemă bloc cu toate modulele proiectului vostru, atât software cât şi hardware însoţită de o descriere a acestora precum şi a modului în care interacţionează.

===== Hardware Design =====

Lista de piese: 1. Rezistente de 1000Ω X 3 buc; 2. LED bicolor catod comun X 9 buc; 3. Push Button X 9 buc; 4. Cablu Alimentare X 1 buc; 5. Fire Electrice 1m; 6. Barete Pini 28 pini; 7. Fludor 4m; 8. Sacaz; 9. Burete de curatat ledconul; 10. Placuta de baza;

===== Software Design =====

Descrierea codului aplicaţiei (firmware):

  • mediu de dezvoltare Programmers Notepad[WINAVR]
  • implementare: am reusit sa aprind ledurile apasand pe buton, voi actualiza pagina cand reusesc sa-l termin pe tot. 8-)

===== Rezultate Obţinute =====

Fata: Spate: Faza finala:

===== Concluzii =====

-Partea de Hardware a fost finalizata cu succes. Mi-a placut sa lipesc, am folosit pistolul de lipit(ledconul) de cand eram copil. Singurul lucru care nu m-a entuziasmat a fost lipirea fierelor elctrice de la pini la butoane sau leduri si atunci cand trebuia taiat cablul izolator al firelor electrice. -Partea de Software nu am insistat foarte mult pe ea, din lipsa de timp. Am reusit sa aprind toate ledurile prin apasarea butonoanelor. Voi incerca sa termin proiectul pe partea de Software pentru ca mi-a placut si este un proiect despre oricand pot vorbi cu drag. Cel mai emotionat moment a fost cand am aprins primul led prin apasarea unui buton.

===== Download =====

O arhivă (sau mai multe dacă este cazul) cu fişierele obţinute în urma realizării proiectului: surse, scheme, etc. Un fişier README, un ChangeLog, un script de compilare şi copiere automată pe uC crează întotdeauna o impresie bună ;-).

Fişierele se încarcă pe wiki folosind facilitatea Add Images or other files. Namespace-ul în care se încarcă fişierele este de tipul :pm:prj20??:c? sau :pm:prj20??:c?:nume_student (dacă este cazul). Exemplu: Dumitru Alin, 331CC → :pm:prj2009:cc:dumitru_alin.

===== Jurnal =====

Puteți avea și o secțiune de jurnal în care să poată urmări asistentul de proiect progresul proiectului.

===== Bibliografie/Resurse =====

Listă cu documente, datasheet-uri, resurse Internet folosite, eventual grupate pe Resurse Software şi Resurse Hardware.