Differences

This shows you the differences between two versions of the page.

Link to this comparison view

so:meta:anunturi [2018/06/05 18:45]
razvan.deaconescu
so:meta:anunturi [2018/06/06 12:58] (current)
razvan.deaconescu
Line 1: Line 1:
 ====== Anunțuri ====== ====== Anunțuri ======
 +
 +**6 iunie 2018**: A existat o problemă în formula de calcul a punctajului de teme în [[:​so:​meta:​catalog|catalog]]. Formula nu era conformă cu [[:​so:​meta:​notare#​teme_de_casa_4_puncte_5_puncte_corelare_punctaj|sistemul de notare]]. Am corectat și acum punctajele pe teme sunt mai mari. Am actualizat și modul de calcul a punctajului pe echivalări,​ trecând note pe teme echivalente.
  
 **5 iunie 2018**: Examenul de SO este open book, ceea ce este o provocare. Subiectele nu sunt subiecte de reproducere ci de înțelegere. Accesul la documentație este ca să fiți voi relaxați că nu trebuie să știți chichițe, nu să vă dea pe tavă răspunsul. **5 iunie 2018**: Examenul de SO este open book, ceea ce este o provocare. Subiectele nu sunt subiecte de reproducere ci de înțelegere. Accesul la documentație este ca să fiți voi relaxați că nu trebuie să știți chichițe, nu să vă dea pe tavă răspunsul.
Line 7: Line 9:
 Abordarea constructivă este să înțelegeți conceptele, să faceți conexiunile și să răspundeți la subiect: complet, corect, concis și argumentat. Rolul subiectelor din alți ani este o formă de pregătire pentru voi înainte de examen. Dacă răsfoiți în timpul examenului subiecte din alți ani în speranța găsirii răspunsului,​ you're doing it wrong. Abordarea constructivă este să înțelegeți conceptele, să faceți conexiunile și să răspundeți la subiect: complet, corect, concis și argumentat. Rolul subiectelor din alți ani este o formă de pregătire pentru voi înainte de examen. Dacă răsfoiți în timpul examenului subiecte din alți ani în speranța găsirii răspunsului,​ you're doing it wrong.
  
-Pentru întrebări legate de materie, de înțelegerea unor noțiuni sau răspunsuri la subiecte din alți ani sau alte clarificări ​_înainte_ ​de examen, vă așteptăm pe [[:​so:​info:​lista-discutii|lista de discuții]].+Pentru întrebări legate de materie, de înțelegerea unor noțiuni sau răspunsuri la subiecte din alți ani sau alte clarificări ​**înainte_ ​de examen**, vă așteptăm pe [[:​so:​info:​lista-discutii|lista de discuții]].
  
 **5 iunie 2018**: Găsiți în [[:​so:​meta:​catalog|catalog]] lista de echivalări (sheet-ul "​Echivalări"​) care au actualizat apoi notele pe teme. **5 iunie 2018**: Găsiți în [[:​so:​meta:​catalog|catalog]] lista de echivalări (sheet-ul "​Echivalări"​) care au actualizat apoi notele pe teme.
so/meta/anunturi.txt · Last modified: 2018/06/06 12:58 by razvan.deaconescu
CC Attribution-Share Alike 3.0 Unported
www.chimeric.de Valid CSS Driven by DokuWiki do yourself a favour and use a real browser - get firefox!! Recent changes RSS feed Valid XHTML 1.0