Differences

This shows you the differences between two versions of the page.

Link to this comparison view

so:meta:anunturi [2018/06/06 12:58]
razvan.deaconescu
so:meta:anunturi [2018/08/25 15:42] (current)
razvan.deaconescu
Line 1: Line 1:
 ====== Anunțuri ====== ====== Anunțuri ======
 +
 +**25 august 2018**: Examenul la SO din sesiunea septembrie 2018 are loc în două date:
 +  * joi, 30 august 2018, ora 08:00, sala PR001
 +  * miercuri, 5 septembrie 2018, ora 08:00, sala PR001
 +
 +Puteți participa la **o singură dată la examen**.
 +
 +Informații despre desfășurătorul și conținutul examenului găsiți în [[:​so:​meta:​notare#​examen_4_puncte|secțiunea aferentă din pagina de notare]]. În pregătirea examenului recomandăm să parcurgeți [[:​so:​meta:​examen#​examene_anterioare|subiectele de examen anterioare]].
 +
 +Să aveți carnetul de student sau un act de identitate cu poză la intrarea în examen.
  
 **6 iunie 2018**: A existat o problemă în formula de calcul a punctajului de teme în [[:​so:​meta:​catalog|catalog]]. Formula nu era conformă cu [[:​so:​meta:​notare#​teme_de_casa_4_puncte_5_puncte_corelare_punctaj|sistemul de notare]]. Am corectat și acum punctajele pe teme sunt mai mari. Am actualizat și modul de calcul a punctajului pe echivalări,​ trecând note pe teme echivalente. **6 iunie 2018**: A existat o problemă în formula de calcul a punctajului de teme în [[:​so:​meta:​catalog|catalog]]. Formula nu era conformă cu [[:​so:​meta:​notare#​teme_de_casa_4_puncte_5_puncte_corelare_punctaj|sistemul de notare]]. Am corectat și acum punctajele pe teme sunt mai mari. Am actualizat și modul de calcul a punctajului pe echivalări,​ trecând note pe teme echivalente.
Line 9: Line 19:
 Abordarea constructivă este să înțelegeți conceptele, să faceți conexiunile și să răspundeți la subiect: complet, corect, concis și argumentat. Rolul subiectelor din alți ani este o formă de pregătire pentru voi înainte de examen. Dacă răsfoiți în timpul examenului subiecte din alți ani în speranța găsirii răspunsului,​ you're doing it wrong. Abordarea constructivă este să înțelegeți conceptele, să faceți conexiunile și să răspundeți la subiect: complet, corect, concis și argumentat. Rolul subiectelor din alți ani este o formă de pregătire pentru voi înainte de examen. Dacă răsfoiți în timpul examenului subiecte din alți ani în speranța găsirii răspunsului,​ you're doing it wrong.
  
-Pentru întrebări legate de materie, de înțelegerea unor noțiuni sau răspunsuri la subiecte din alți ani sau alte clarificări **înainte_ ​de examen**, vă așteptăm pe [[:​so:​info:​lista-discutii|lista de discuții]].+Pentru întrebări legate de materie, de înțelegerea unor noțiuni sau răspunsuri la subiecte din alți ani sau alte clarificări **înainte ​de examen**, vă așteptăm pe [[:​so:​info:​lista-discutii|lista de discuții]].
  
 **5 iunie 2018**: Găsiți în [[:​so:​meta:​catalog|catalog]] lista de echivalări (sheet-ul "​Echivalări"​) care au actualizat apoi notele pe teme. **5 iunie 2018**: Găsiți în [[:​so:​meta:​catalog|catalog]] lista de echivalări (sheet-ul "​Echivalări"​) care au actualizat apoi notele pe teme.
so/meta/anunturi.1528279131.txt.gz · Last modified: 2018/06/06 12:58 by razvan.deaconescu
CC Attribution-Share Alike 3.0 Unported
www.chimeric.de Valid CSS Driven by DokuWiki do yourself a favour and use a real browser - get firefox!! Recent changes RSS feed Valid XHTML 1.0