Differences

This shows you the differences between two versions of the page.

Link to this comparison view

iocla:reguli-notare [2019/01/22 09:46]
razvan.deaconescu [Restanță/mărire]
iocla:reguli-notare [2019/01/29 18:53] (current)
razvan.deaconescu [Notare detaliat]
Line 276: Line 276:
 Vor fi două tranșe per examen. Fiecare tranșă va avea 2 h + 30 de minute de organizare și corectare etc. Rezultatele vor fi date după 30 de minute de la încheierea celei de-a doua tranșe. Vor fi afișate în catalogul online. Vor fi două tranșe per examen. Fiecare tranșă va avea 2 h + 30 de minute de organizare și corectare etc. Rezultatele vor fi date după 30 de minute de la încheierea celei de-a doua tranșe. Vor fi afișate în catalogul online.
  
-Pe parcursul examenului, veți avea acces la foaia cu subiecte, o foaie albă, documentație tipărită proprie și un instrument de scris. Foaia cu subiecte și foaia albă vor fi predate la finalul examenului.+Pe parcursul examenului, veți avea acces la foaia cu subiecte, o foaie albă, documentație tipărită proprie și un instrument de scris. Foaia cu subiecte și foaia albă vor fi predate la finalul examenului. Veți folosi doar sistemele de calcul din sala de laborator. Nu aveți voie cu alte dispozitive:​ laptop-uri, tablete, telefoane.
  
 Pe parcursul examenului, aveți voie la Internet și la orice formă de documentație necolaborativă. Aveți voie cu acces la soluții de laboratoare,​ dar NU cu soluții la modele de subiecte, subiecte din alți ani sau altele. Orice încercare de a folosi forme de documentație colaborativă (messenger, Google Docs, pus întrebări pe Internet) sau a rezolvărilor de la modele sau de la subiecte din alți ani este considerată copiere. Pe parcursul examenului, aveți voie la Internet și la orice formă de documentație necolaborativă. Aveți voie cu acces la soluții de laboratoare,​ dar NU cu soluții la modele de subiecte, subiecte din alți ani sau altele. Orice încercare de a folosi forme de documentație colaborativă (messenger, Google Docs, pus întrebări pe Internet) sau a rezolvărilor de la modele sau de la subiecte din alți ani este considerată copiere.
iocla/reguli-notare.txt · Last modified: 2019/01/29 18:53 by razvan.deaconescu
CC Attribution-Share Alike 3.0 Unported
www.chimeric.de Valid CSS Driven by DokuWiki do yourself a favour and use a real browser - get firefox!! Recent changes RSS feed Valid XHTML 1.0